Retourneren en Service

Ben je niet helemaal tevreden met je aangekochte product(en)? Dit vinden wij natuurlijk erg vervelend! Bekijk met ons de mogelijkheden.

14 Dagen bedenktermijn

Niet helemaal tevreden met het bestelde product? Na ontvangst van de producten heb je 14 dagen de tijd om de bestelling te herroepen. Nadat je de herroeping hebt ingediend heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Genoeg tijd om het bestelde product even rustig te bekijken.

Graag ontvangen wij onze retouren in de orginele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Wij willen online winkelen zo leuk mogelijk maken! Het is namelijk net alsof je in de winkel staat, maar in dit geval zit je lekker thuis op de bank. Wanneer je één of meerdere producten van je bestelling wilt retourneren ontvang je hiervoor van ons een PostNL retouretiket, je kunt de producten hiermee gratis aan ons retourneren.

Het is uiteraard ook mogelijk de producten via een andere vervoerder te retourneren, in dit geval zijn de kosten voor u.

Buiten bedenktermijn

Niet helemaal tevreden met het bestelde product? Maar val je net buiten de boot met de veertien dagen bedenktermijn? Neem even contact op met onze klantenservice en wij zoeken samen naar een passende oplossing!

Retour stappenplan

Wanneer je kiest om een product retour te sturen vragen wij je om het volgende stappenplan te volgen. Zo kunnen wij jouw retourzending gemakkelijk en snel verwerken en krijg je zo snel mogelijk je geld of een correct en functionerend product terug.

  • Neem per mail contact op met onze klantenservice.
  • Vermeld in de mail jouw order nummer en de artikelen die je wenst te retourneren.
  • Stuur de factuur of een kopie hiervan mee retour. 

Download hier het herroepingsformulier

Na het indienen van de herroeping sturen wij je een PostNL retouretiket toe, waarmee je de bestelling gratis kunt retourneren. Makkelijk toch?

Wanneer ontvang ik mijn geld retour?

Als we jouw retour zending hebben ontvangen zullen wij zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag terugstorten op je rekening. Je kunt er op vertrouwen dat je in ieder geval 14 dagen na je retourmelding het geld terug hebt op je rekening.

Retouradres:
MelamineGoed.nl
Wiegerbruinlaan 77
1422 CB Uithoorn

Telefoon: 0297-810097
Email: info@melaminegoed.nl