Top 6 Sintcadeaus

07-11-2017
Top 6 Sintcadeaus

Top 6 Sintcadeaus

Veel kinderen zijn al aan het aftellen… nog maar 9 nachtjes slapen en dan komt Sinterklaas weer aan in ons koude kikkerlandje! Hij heeft het natuurlijk hartstikke druk met het zoeken naar de juiste cadeautjes. Wij van MelamineGoed helpen hem graag een handje en hebben een top 6 gemaakt van de populairste Sintcadeaus! Welk product staat er op jouw verlanglijstje?

Rosti Mepal Lunchpot
In deze handige lunchpot neem je gemakkelijk een salade mee naar je werk, maar ook een zelfgemaakt soepje (hij kan in de magnetron!) of yoghurt met muesli. Verkrijgbaar in 7 hippe kleuren!

Rosti Mepal Campus Schoolbeker + Lunchbox
Naast speelgoed geeft Sinterklaas kinderen ook graag nuttige cadeaus. Zo is hij ook fan van de Rosti Mepal schoolbekers en lunchboxen. Deze zijn verkrijgbaar in vrolijke kleuren en met gezellige decors. Wat dacht je van de Minions, Paw Patrol of Frozen?

Rosti Mepal Waterfles Ellipse
Ben jij graag gezond, milieubewust en voordelig bezig? Deze hervulbare waterfles Ellipse moet je dan ook hebben. De waterfles is 100% lekvrij! Daarnaast bevat de waterfles géén BPA of weekmakers. Een ideale waterfles om mee te nemen naar school, je werk of de sportschool.

Rosti Mepal Modula Starterset 5-delig / 7-delig
Verlang jij ook zo naar een opgeruimde en overzichtelijke keukenlade? Dan staan de Modula bewaardozen van Rosti Mepal vast hoog op jouw verlanglijstje. Ze zijn los verkrijgbaar maar ook als handige startersets; 5-delig of 7-delig.

Emsa Campo Thermoskan
Een tijdloos vormgegeven thermoskan welke de inhoud tot 12 uur lang warm houdt en tot 24 uur koud. Met deze elegante thermoskan schenk je eenvoudig koffie of thee, je kunt hem namelijk met één hand bedienen.

Rosti Mepal Servies Flow
Het Flow servies is een stijlvol vormgegeven servies en is verkrijgbaar met de meest prachtige decors, in een duo-tone uitvoering en in het wit. Doordat het servies goed stapelbaar is wordt dit servies veel gebruikt voor de op camping of in de tuin. Mooie en duurzame serviezen, dat zijn de serviezen van Rosti Mepal.

« Terug naar al ons kampeernieuws