Schoonmaken met de producten van Gently

21-04-2020
Schoonmaken met de producten van Gently

Nu dat iedereen wat meer tijd over heeft zie je dat iedereen gaat klussen, tuinieren, extra op gaat ruimen en schoon gaat maken. Tijd voor een grondige poetsbeurt van de caravan of camper! In deze blog informeren we je over de producten van Gently en hoe je de producten kunt gebruiken.

De binnenkant van de caravan of camper reinigen

Nadat de camper of caravan een tijd in de opslag heeft gestaan, is het ook wel fijn om het interieur even op te frissen. Je hebt aan één soort product genoeg. Want met de Gently Glas en Interieur reiniger is het mogelijk ramen, spiegels en meubilair te reinigen. Breng het product aan op het te reinigen oppervlak en wrijf het na met een droge schone doek. Streeploos resultaat!

Verfris het watersysteem

De Gently Tank Cleaner wordt vaak gebruikt na de winterstalling. Het is dan erg belangrijk om de watertank en leidingen door te spoelen. Hiermee verfris je het watersysteem. Doe 500ml tank cleaner in de lege drinkwatertank en vul deze aan met schoon water. Laat dit enkele uren staan en spoel daarna de leidingen helemaal door! Wanneer er geen blauwe vloeistof meer uit de kranen komt, dan is het water weer drinkbaar.

Het verwijderen van insecten

Het verwijderen van ingedroogde insecten kan nogal een tijdrovende klus zijn. Daarnaast is het laten zitten van de insecten niet erg bevorderlijk voor de lak van de auto, camper of caravan. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook producten voor het verwijderen van de insecten. Met de Gently Insect Remover heb je insecten binnen een minuut losgeweekt. Daarna ga je er met een stevige schone doek overheen.

Tijd om de buitenkant te poetsen!

Gently set Polish en Clean is een set inclusief een doek en een spons. Het totaalpakket om de buitenkant van de camper of caravan mee te reinigen. Met de Gently clean reinig je onder andere caravans, maar het product is ook te gebruiken voor tuinmeubelen of boten. Met de Gently Polish reinig je het voertuig én verwijder je zwarte strepen en teer. Pluspunt is dat het voertuig ook gelijk voorzien is van een waslaag die tenminste 6 maanden voor bescherming zorgt!

Heb je nog vragen over de producten van Gently? De Kampeerspecialisten zijn per e-mail of telefonisch te bereiken. Of ben je benieuwd naar de poets- en reinigingsmiddelen van andere merken? Kijk dan ook eens bij de categorie Poets- en Reinigingsmiddelen!

« Terug naar al ons kampeernieuws