Rosti Mepal Lunchpot Ellipse

16-08-2017
Rosti Mepal Lunchpot Ellipse

Rosti Mepal Ellipse Lunchpot

Sinds een aantal maanden is de ‘To Go’ collectie van Rosti Mepal uitgebreid met de ontzettend handige Ellipse lunchpot. In deze lunchpot neem je gemakkelijk een salade mee naar je werk, maar ook een zelfgemaakt soepje of yoghurt met muesli.

Ideaal voor onderweg
Waarom vinden wij de lunchpot zo handig? Dat is eigenlijk heel simpel! De lunchpot bestaat namelijk uit een aantal losse compartimenten zodat je de ingrediënten gescheiden kunt houden en ze dus lekker vers/knapperig blijven. Wanneer je deze compartimenten van elkaar afhaalt kun je de ingrediënten mixen. Zoals je ook op de afbeelding kunt zien hebben de beide compartimenten een eigen deksel, hierdoor blijven ze dus schoon. Daarnaast is de lunchpot lekvrij, wel zo handig natuurlijk.

Ook vind je in de ‘To Go’ collectie de Ellipse bestekset welke verkrijgbaar is in dezelfde kleuren als de lunchpot. Deze RVS bestekset zit verpakt in een compacte kunststof houder en is dus ook prima mee te nemen in je tas. Je hebt dan altijd bestek bij hand mocht je onderweg naar je werk al zin hebben in een hapje van die heerlijke salade!

Gemakkelijk in gebruik
Wat wij ook ideaal vinden aan deze lunchpot is dat hij geschikt is voor de vaatwasser, de vriezer en de magnetron. Een heerlijk soepje kun je dan ook snel even opwarmen, hiervoor hoef je het niet eerst in een ander schaaltje te gieten. Let er wel op dat je hem in de magnetron plaatst zonder de deksel (transparant gedeelte), deze is namelijk niet geschikt voor de magnetron.

Producteigenschappen
Mag in de vaatwasser
Mag in de vriezer
Mag in de magnetron
Hittebestendig tot maximaal 110°C
Geschikt voor contact met levensmiddelen
0% BPA

Specificaties
Inhoud: 500ml + 200ml
Afmetingen: 107x107x151mm

Klik hier voor een overzicht van alle Rosti Mepal lunchboxen.

« Terug naar al ons kampeernieuws