Nieuwjaarsactie 2019

01-01-2019
Nieuwjaarsactie 2019

3…… 2…… 1…… GELUKKIG NIEUWJAAR!!! De laatste seconden van het jaar zijn altijd heel bijzonder. Je brengt ze meestal door met je familie of beste vrienden. Over de hele wereld wordt er afgeteld naar het begin van een nieuw en hopelijk gezond en gelukkig jaar. Als het eenmaal zover is worden familie en vrienden de beste wensen toegewenst. En dan is het natuurlijk tijd voor vuurwerk! De één houdt er van om zelf vuurwerk af te steken, de ander vindt het net zo leuk om naar al het vuurwerk te kijken. Misschien dat je ondertussen al bezig bent met het jaar dat komen gaat. Wat staat er allemaal te gebeuren? Heb je nog goede voornemens?

Meer sporten is één van de meest gekozen goede voornemens voor het nieuwe jaar. Of het nou is om af te vallen of om gezond bezig te zijn, veel mensen kiezen ervoor om vaker te hardlopen of de sportschool te bezoeken. Het grootste deel houdt dat niet lang vol. Dat gaat dan meestal zo:

Hoe goede voornemens normaal gesproken verlopen

Je wilt als goede voornemen dit jaar meer gaan sporten. Je neemt jezelf voor om minstens 3 keer per week iets aan sport te doen. De eerste keer dat je van plan bent om naar de sportschool te gaan zie je er al gelijk tegen op. Je hebt totaal geen zin om door iedereen bekeken te worden. Met tegenzin pak je je sportkleren uit de kast. Uiteindelijk trek je je schoenen aan en zuchtend verlaat je het huis. Eenmaal in de sportschool ben je er gelijk al helemaal klaar mee. Het is vreselijk druk! Je ziet door de mensen de sporttoestellen niet meer. Links van je zie je een oude kerel op een loopband pogingen tot rennen doen. Even verderop is een ruzie aan de gang tussen twee mensen, waarschijnlijk vechten ze om een plekje bij de roeitrainer. Je ziet ergens nog een vrij toestel en loopt er snel op af. Eenmaal daar heb je gelijk spijt dat je dat gedaan hebt. De man naast je staat namelijk te telefoneren alsof hij tegen een dove praat. Je kan je nog net inhouden om niet zijn telefoon te pakken en op de grond te smijten. Na een uurtje heb je genoeg van het sporten en kleed je je weer om. Als je thuiskomt, ben je kapot en vraag je jezelf af waar je aan begonnen bent. Je trekt nog een aantal keer je sportkleding aan in de komende 2 weken, maar daarna geef je het op. Je hebt er écht geen zin meer in. Je doet veel liever andere dingen. De sportkleding wordt opgeborgen in de kast en je raakt het niet meer aan.

Onze Nieuwjaarsactie

Om je te helpen je goede voornemen om meer te sporten vol te houden hebben wij een Nieuwjaarsactie bedacht. Vanaf 2 januari 2019 gaat onze Nieuwjaarsactie in, waarbij je nu 15% korting op Mepal drinkflessen krijgt! Zo geven we je meer motivatie om te sporten, want die bidon/drinkfles in de kast laten staan is zo zonde! Dan komt de situatie zoals hierboven er heel anders uit te zien.

Hoe goede voornemens verlopen als je een drinkfles bestelt op Melaminegoed.nl

Je wilt als goede voornemen dit jaar meer gaan sporten. Je neemt jezelf voor om minstens 3 keer per week iets aan sport te doen. Om je te houden aan je goede voornemen om meer te gaan sporten, bestel je een drinkfles op de webshop van Melaminegoed. Je krijgt een blij gevoel als je de drinkfles binnen hebt. Enthousiast haal je je sportkleren uit de kast en trekt ze aan. Alleen nog de drinkfles vullen en je bent klaar om te gaan! Als je de sportschool binnenloopt, heb je gelijk zin om te beginnen. Je loopt naar een fitnesstoestel en kijkt even om je heen. Even verderop staan twee tieners te klungelen met fitnessapparaten. Zo te zien zijn die hier ook voor het eerst. Naast je staan drie bulldozers zich uit te sloven met gewichten. Ze kijken je uitdagend aan. Niks van aantrekken, denk je. Gewoon doorgaan waar je mee bezig bent. Je neemt nog een slokje uit je drinkfles voordat je begint. Ruim een uur later heb je heel wat oefeningen achter de rug. Je fles is inmiddels bijna leeg. Eenmaal thuisgekomen voel je je erg moe, maar wel voldaan! De lege fles zet je op het aanrecht. Die kan je de volgende keer weer gebruiken tijdens het sporten. Je houdt het op deze manier heel goed vol, want je hebt de fles gekocht om te gebruiken voor tijdens het sporten.

Wil jij graag meer sporten in het nieuwe jaar? Neem dan vanaf 2 januari 2019 een kijkje op onze webshop en bestel een drinkfles met 15% korting!

Actievoorwaarden Nieuwjaarsactie

- Alleen geldig van 2 januari tot en met 9 januari 2019.
- Deze Nieuwjaarsactie geldt zowel op onze webshop Melaminegoed.nl als in onze kampeerwinkel Kampeerperfect in Uithoorn.
- De kortingscode ‘2019’ geldt alleen voor de Mepal Drinkfles JustWater, Mepal Sportbidon Ellipse, Mepal Waterfles Ellipse 500ml en Mepal Waterfles Ellipse 700ml.
- Bij gebruik van de kortingscode ‘2019’ krijg je 15% korting op bovenstaande drinkflessen.
- De actie geldt ook op kleuren die niet meer voorradig zijn. Melaminegoed zorgt ervoor dat deze z.s.m. worden nageleverd.
- Deelname aan deze Nieuwjaarsactie is gratis.
- Niet inwisselbaar voor geld.

« Terug naar al ons kampeernieuws