Nieuw in de collectie

25-10-2017
Nieuw in de collectie

Nieuw in de collectie!

Herken je dat? Een kind dat je soms tot wanhoop drijft omdat het niet wil eten? Steeds weer die strijd om een paar hapjes naar binnen te krijgen. Gelukkig weet je ook dat het niet alleen bij jou thuis zo gaat en het een fase is waar je doorheen moet. Voor nu kun je het eten misschien wel aantrekkelijker maken met een vrolijk gekleurd kinderservies.

Bij MelamineGoed vind je een uitgebreid assortiment kinderserviezen. Bijvoorbeeld de kinderserviezen van Rosti Mepal. Alle serviesonderdelen hebben een kleurrijke opdruk van bijvoorbeeld Nijntje of Bruna Boerderij. Je kunt de onderdelen los bestellen maar er zijn ook sets verkrijgbaar in mooie geschenkverpakking. Je kunt de borden en bekers gewoon in de vaatwasser doen en de producten zijn allemaal vrij van BPA!

Rosti Mepal Babyset: Deze 3-delige set voor de allerkleinsten bestaat uit een schaaltje, tuitbeker en lepel. Beschikbaar in vier kleurrijke decors.
Rosti Mepal Kinderset: Een 4-delige set voor peuters en kleuters bestaande uit een bord, papbord, mok en glas. Verkrijgbaar in vier bekende decors.
Losse producten: Naast de sets in mooie geschenkverpakking kun je ook losse onderdelen bestellen. Bijvoorbeeld de handige antilekbekers, besteksets en papborden.

Sinds kort kun je bij MelamineGoed ook terecht voor kinderserviezen van het Italiaanse merk Brunner. De kinderserviezen zijn vervaardigd uit melamine en kunnen dus wel tegen een stootje. Doordat de borden en bekers zijn voorzien van antislip schuift je kind het niet gemakkelijk opzij of op de grond. Daarnaast is het eenvoudig te reinigen, het is namelijk geschikt voor de vaatwasser en het materiaal is vrij van BPA. In de Brunner kindercollectie vind je een servies voor baby’s welke zeer geschikt is voor het oefenen met de eerste hapjes en een kinderservies voor peuters en kleuters.

Brunner Babyset: Een ideale set voor de allerkleinsten, de set bevat een tuitbeker, bord en lepel. Deze set is leverbaar in twee uitvoeringen.
Brunner Kinderset: Een perfecte set voor peuters en kleuters, de set bevat een bord, schaaltje, beker, lepel en vork. En is verkrijgbaar in vier vrolijke uitvoeringen.

« Terug naar al ons kampeernieuws