Kerstpakketten 2018

06-11-2018
Kerstpakketten 2018

Kerstpakket voor particulier of personeel online bestellen

Ben je op zoek naar een origineel kerstpakket voor een vriend, vriendin of familielid? Of voor het personeel van je bedrijf? Bij Kampeerperfect vind je ook weer dit jaar kerstpakketten. De pakketten bestaan onder andere uit Mepal producten en diverse lekkernijen. De producten van Mepal zijn duurzaam en zijn daarom al vele jaren zeer geliefd onder de kampeerders.

Wat voor kerstpakketten vind je in ons assortiment?

Verras je beste vriendin met een uniek thee kerstpakket of verwen je liefje met ontbijt op bed met het ontbijt kerstpakket. Kruimelen in bed mag met de kerst! Het beddengoed doe je daarna toch in de was. Bovendien begin je met een goed ontbijt de feestdagen volop energie en dat is wel zo fijn met zoveel familiebezoekjes in het verschiet.

Heeft een vriend, vriendin of collega het goede voornemen om te gaan sporten in het nieuwe jaar? Het sportief kerstpakket is dan een ideaal kerstgeschenk. Bij dit pakket krijgen ze een waterfles, lunchpot, appelbox, bananenbox en fruitbox. Zo nemen ze eenvoudig een banaan, appel en andere gezonde snacks mee naar de sportschool.

Borrelen doe je gezellig met vrienden. Met het borrel kerstpakket nodig je al je maatjes bij jou thuis uit. Scheur die zakken chips en borrelnootjes maar open en vul de schaaltjes tot aan de rand! Je krijgt er ook een dienblad van Mepal bij, zodat je de wijn, frisdrank en lekkernijen eenvoudig serveert. Dat wordt smullen!

Hoe worden de kerstpakketten geleverd?

Alle kerstpakketten worden in een mooie geschenkdoos geleverd wat zorgt voor net dat extra beetje luxe. We pakken ze zorgvuldig in en zorgen ervoor dat de kerstpakketten naar het gewenste adres worden verstuurd. Bij de kerstpakketten in onze webshop vind je interessante staffelkortingen. Hoe meer kerstpakketten je bij ons online bestelt, des te meer korting je per pakket krijgt!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk alle kerstpakketten in de categorie Kerstpakketten 2018.

Let op: Heb je interesse en wil je één of meerdere kerstpakketten bij ons online bestellen? Aangezien sommige producten niet voorradig zijn, zit er een looptijd van 2 weken op de kerstpakketten. Wil je meer informatie hierover? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 0297-252526. Je kan dan vragen naar Brian Marsman.

« Terug naar al ons kampeernieuws