Kerstactie 2018

06-12-2018
Kerstactie 2018

De periode van kerst is weer aangebroken. Na Pakjesavond is het voor de meeste mensen tijd om de kerstspullen in huis te halen. Kerstboom, kerstverlichting, kerstkransjes, noem maar op. Ook de hoogste tijd voor de Kerstman om uit zijn bed te kruipen. Na Sinterklaas is hij degene die aan de bak mag komende weken.

Het is een koude dag in december als de Kerstman wakker wordt van een diepe slaap. Vandaag is een belangrijke dag voor hem, want hij gaat met zijn arrenslee naar de winkels om cadeaus te kopen voor kerst. Na een heerlijk kerstontbijt te hebben genomen, bereidt hij zich voor op de lange en zware tocht. Hij verzamelt alle verlanglijstjes van alle mensen en stopt ze in een grote fluwelen zak. Hij stopt de zak achterin zijn slee. De Kerstman is klaar om te gaan! Hij stapt op zijn slee en geeft zijn rendieren een teken om te vertrekken. Langzaam komen de rendieren op gang en binnen no-time zijn ze tot grote hoogte gestegen. Een stormachtige reis volgt. Blij maar uitgeput komt de Kerstman met zijn slee en rendieren aan in de winkelstraten. Enthousiast springt hij van zijn slee af en loopt naar de achterkant van de slee om de zak met verlanglijstjes te pakken. Maar… hè?! De zak is leeg! Hoe kan dat nou? Maar natuurlijk! Door de storm zijn onderweg alle verlanglijstjes weggewaaid! ‘Die vind ik niet meer terug…’, denkt de Kerstman. Stom! Hij is vergeten om de zak dicht te knopen! Moet hij nu alles uit zijn hoofd doen? Een dappere poging kan nooit kwaad natuurlijk. Die Mepal Waterfles, was die voor Linda? Of voor iemand anders? Of was het juist de Emsa Koffiekan die op dat lijstje stond? De Kerstman heeft geen idee meer. Hoe moet hij nu de juiste cadeautjes kopen? Ineens krijgt hij een geweldig idee. Zijn vrienden van Melaminegoed kunnen vast wel iets voor hem betekenen!

En dat klopt! Wij wisten wel hoe we de Kerstman konden helpen! We zetten gewoon een kerstactie op! Wil jij de Kerstman ook meehelpen? Ga dan naar Melaminegoed.nl en bestel iets wat je al een lange tijd zou willen hebben! Naast de 10% korting die je al op veel artikelen krijgt, krijg je nu nog eens 10% EXTRA korting op alles van Melaminegoed! Vergeet niet om hiervoor de kortingscode ‘Kerst18’ te gebruiken. Dus snuffel gezellig rond in onze webshop en profiteer van onze kerstactie!

Actievoorwaarden kerstactie:

- Alleen geldig van 6 december tot en met 23 december 2018.
- Deze kerstactie geldt zowel op onze webshop Melaminegoed.nl als in onze kampeerwinkel Kampeerperfect in Uithoorn.
- De kortingscode Kerst18 geldt op alle artikelen op Melaminegoed.nl met uitzondering van de artikelen in de SALE categorie.
- Bij gebruik van de kortingscode krijg je 10% extra korting op alle artikelen in de winkelwagen.
- De kortingscode geldt ook op kleuren en decors die niet meer voorradig zijn. Melaminegoed zorgt ervoor dat deze z.s.m. worden nageleverd.
- Deelname aan deze kerstactie is gratis.
- Niet inwisselbaar voor geld.

« Terug naar al ons kampeernieuws