Kamperen in de achtertuin!

07-04-2020
Kamperen in de achtertuin!

Kamperen in de achtertuin! Nu dat het échte kampeerseizoen nog even op zich laat wachten, kunnen we maar beter het beste maken van het mooie weer. Dus we maken er een staycation van; Kamperen in de achtertuin. Hieronder lees je meer over kamperen in de achtertuin!

Slapen in de tent

Wat is de beste manier om nieuwe kampeerspullen te testen? Juist! In de achtertuin. Nu is het niet alleen een goede test, maar ook een soort minivakantie. Een koepeltent moet natuurlijk niet te groot zijn. Dus een CampShell Molson M170 2-Persoons tent is zeker geschikt!

Het is dan wel overdag lekker warm, maar in de nacht kan het natuurlijk best koud zijn. Kies daarom voor een comfortabele slaapzak zoals de Bo-Camp LeebZ Larix. Dit design is ook nog verkrijgbaar in andere kleuren en maten. Of bekijk de andere merken in de categorie slaapzakken.

Nu is de set bijna compleet. Het enige wat nog ontbreekt is een slaapmat of luchtbed. Deze vindt je terug in de categorie slaapmatten en luchtbedden. De Bo-Camp Urban Outdoor Box mat Ratcliff is een extra brede zelfvullende mat. Door het extra grote ventiel loopt de mat snel vol, maar na gebruik ook weer snel leeg. De mat is verkrijgbaar in verschillende maten. Ultiem slaapcomfort in de achtertuin!

Relaxen in de hangmat of in een relaxstoel

Tijdens zo’n tuinvakantie is het natuurlijk wel fijn om een plek te maken waar je goed tot rust kan komen. Dit kan bijvoorbeeld met de Bo-Camp Urban Outdoor Relaxstoel Bloomsbury. Qua design is het mooie stoel om te zien, dus na gebruik in de tuin, zet je de stoel gewoon binnen! Of ga voor een hangmat van Bo-Camp Urban Outdoor Hangmat Greenford.

Sport en spel

Tijd om uit de hangmat te komen! Met de Foooty Reis bal heb je de mogelijkheid om te voetballen, frisbeen of te jongleren. Dit doe je door de verschillende onderdelen aan elkaar te klikken. Een leuke bijkomstigheid is dat de Foooty heel compact is. Een ander leuk spel is het Bex Kubb Familiespel. Speel het spel 1 tegen 1 of in teams. Het spel draait om het omgooien van de koning, de persoon of het team die deze het snelste omgooit is de winnaar! Deze spellen zijn terug te vinden in de categorie Kinderspeelgoed

Buiten dineren met mooi servies

Dan is het alweer tijd voor het avondeten. Zet de Ferraboli koffer barbecue maar aan en maak de tafel alvast klaar voor gebruik. Met het Bo-Camp 16-delig servies Old Dutch creëer je snel een sfeervolle en kleurrijke tafel. Wanneer het begint te schemeren pak je de Barebones Railroad lantaarn erbij voor wat warm licht.

Geniet van het weer, maar blijf wel zoveel mogelijk thuis! We zijn benieuwd hoe jullie gaan kamperen in de achtertuin. Deel je foto’s op Instagram door Kampeerperfect erin te taggen of gebruik #kampeerperfect. Fijn paasweekend!

« Terug naar al ons kampeernieuws