Heel Holland Bakt, jij ook?

13-09-2017
Heel Holland Bakt, jij ook?

Duik de keuken in!

De weersverwachting voor de aankomende dagen is onstuimig, windstoten en veel regen, dus perfect weer om, samen met de kids, de keuken in te duiken!
Wat gaan jullie bakken? Koekjes, cake of toch die overheerlijke appeltaart? Bij MelamineGoed vind je in ieder geval alle benodigdheden, goed gereedschap is nu eenmaal het halve werk!

Rosti Mepal Margrethe Beslagkom
Bij het maken van een beslag is een goede beslagkom natuurlijk een must. Wanneer je opzoek bent naar een goede beslagkom raden wij de beslagkom Margrethe zeker aan! Dit type beslagkom is verkrijgbaar in diverse gezellige kleuren en in vele verschillende maten, van 150ml tot wel 5.0L.
Deze beslagkom staat altijd stevig op het aanrecht door de antislipring en is hittebesteding tot wel 70 graden! Na gebruik kun je hem gewoon in de vaatwasser doen. 

Rosti Mepal Margrethe Spatdeksel 3.0L
Met kinderen bakken is natuurlijk hartstikke gezellig, heerlijk lachen en samen bezig zijn. Maar je weet vast ook dat de keuken er na afloop vaak uitziet als een slagveld...
Gelukkig heeft Rosti Mepal een superhandige spatdeksel in de collectie voor op een 3.0L beslagkom. Zo blijft de slagroom tijdens het opkloppen gewoon in de beslagkom en wanneer je het mengsel niet direct nodig hebt kun je de spatdeksel afsluiten met de bijgeleverde deksel.

Rosti Mepal Deegschraper
Kinderen gaan niet altijd even voorzichtig met spullen om, ook niet in de keuken. Gelukkig zijn de producten van Rosti Mepal vrijwel onbreekbaar!
Maar sowieso is het bij een deegschraper/spatel belangrijk dat deze stevig is wanneer je een beslag goed wilt doorspatelen. De deegschraper van Rosti Mepal is hiervoor perfect en tevens verkrijgbaar in twee maten en vele verschillende kleuren. 

Rosti Mepal Garde
Een goede garde is natuurlijk onmisbaar in de keuken. Het handvat van deze garde ligt comfortabel in de hand, wel zo prettig wanneer je iets goed wilt kunnen klutsen.
Wat ook erg handig is dat je deze garde rechtop kunt zetten, zo hou je de garde en het aanrecht schoon. Na het bakken met de kids kun je de garde gewoon in de vaatwasser doen, dit bespaart je een hoop afwaswerk.

Bekijk het gehele assortiment
Natuurlijk zijn er nog veel meer handige keukenhulpen van Rosti Mepal beschikbaar, klik hier om de complete collectie te bekijken. Naast Rosti Mepal hebben wij ook diverse handige keukenhulpen van het welbekende merk Emsa, bekijk ze hier.

« Terug naar al ons kampeernieuws