Goede voornemens, heb jij ze ook?

03-01-2018
Goede voornemens, heb jij ze ook?

Goede voornemens: vaker naar de sportschool, stoppen met roken of minder alcohol drinken. Of je nu goede voornemens hebt of niet, streven naar een gezonde(re) levensstijl kan nooit kwaad.

Wanneer je dan toch naar de sportschool gaat neem je natuurlijk je eigen flesje water mee. Voordat je weer een flesje Spa koopt, denk dan ook eens aan het milieu! Het is veel goedkoper en milieuvriendelijker een hervulbare waterfles of sportbidon aan te schaffen. In onze webshop vind je de ‘To Go’ collectie van Rosti Mepal, deze kwalitatief hoogwaardige producten van zijn allemaal vrij van BPA!

Een kleine greep uit het ‘To Go’ assortiment:

Rosti Mepal Waterfles Ellipse
Deze waterfles is ideaal om mee te nemen naar school, je werk of de sportschool. Je kunt hem gerust vervoeren in je tas, de waterfles is namelijk 100% lekvrij. Sinds een aantal maanden is deze waterfles ook verkrijgbaar in drie prachtige ‘nordic’ kleuren. Klik hier om ze te bekijken.

Rosti Mepal Fruitbox
Dit fruitboxje heeft een fijne afmeting, groot genoeg voor een appel, banaan of peer. In de fruitbox zit een klein vorkje, zo kun je je fruit onderweg gemakkelijk opeten. Ook handig: de fruitbox past precies in de Take A Break lunchbox midi.

Rosti Mepal Lunchpot Ellipse
Ideale lunchpot voor het meenemen van een zelfgemaakte salade, soepje of yoghurt. Waarom wij deze lunchpot zo handig vinden lees je in dit artikel.

Rosti Mepal Thermomok Automatic
Heb jij ’s ochtends ook altijd zo’n haast? Je kunt dat kopje koffie of thee ook gewoon meenemen in de auto. Deze thermomok houdt de inhoud circa 30-45 minuten warm en past perfect in vrijwel alle bekerhouders. Je bedient de beker met één hand, zo heb je altijd één hand aan het stuur.

Klik hier om de complete collectie te bekijken.

« Terug naar al ons kampeernieuws