De voorraadkast indelen?

11-08-2020
De voorraadkast indelen?

Altijd al een netjes en georganiseerde voorraadkast willen hebben? Dit is je kans! Nu de scholen weer gaan beginnen is het ook weer tijd om de voorraadkast aan te vullen. Er zijn diverse bewaardozen een voorraaddozen verkrijgbaar van Mepal. Hierdoor is het eenvoudig om de voorraadkast netjes te maken en de koelkast in te delen.

Stapelen met de Omnia Serie

De Omnia voorraaddozen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, maar wel allemaal stapelbaar. Deze bewaardozen zijn erg handig voor het bewaren van pasta, rijst, koekjes en gedroogde vruchten. Ze zijn erg handig voor het indelen van de voorraadkast, maar ook wanneer je de lades op wil ruimen en beter in wil delen. Doordat ze doorzichtig zijn, vind je in één oogopslag het product wat je zoekt.

Houd vleeswaren en kaas vers in de Modula bewaardozen

In de serie van de Modula bewaardozen zijn ook een aantal modellen erg handig voor het indelen van de voorraadkast.  Daarnaast zijn er een aantal modellen geschikt voor het bewaren van vleeswaren, kaas of gesneden producten. De bewaardoos Modula XXL is hier een voorbeeld van. Naast het bewaren van voedingsmiddelen is het ook mogelijk om vlees te ontdooien of marineren. Dit is onder andere mogelijk door het formaat van de bewaardoos, maar ook omdat deze voorzien is van een bochtreservoir.

Bewaren, invriezen of opwarmen met de Cirqula multikommen

Je vindt het fijn om je eten voor te bereiden, ook wel meal preppen genoemd. Dus je maakt een aantal maaltijden van tevoren. Daarna vries je de maaltijd in of bewaart deze in de koelkast en wanneer je uit werk komt kies je de maaltijd waar jij zin in hebt!

De Cirqula Multikom maakt dit extra eenvoudig. Na het maken van het doe je het in de kom en laat je het afkoelen. Je plaatst dezelfde kom in de koelkast of vriezer. Je haalt de multikom uit de vriezer of koelkast en warmt de maaltijd op in de magnetron. Na gebruik zet je de kom gewoon in de vaatwasser. Het handige is dat je minder borden en bakjes nodig hebt! In sets en los verkrijgbaar!

« Terug naar al ons kampeernieuws