De nieuwe designs en isoleerlijn van Mepal

11-08-2020
De nieuwe designs en isoleerlijn van Mepal

Laat het nieuwe schooljaar maar beginnen! Dit jaar heeft Mepal 6 nieuwe designs en een hele nieuwe productlijn met isolerende producten! Erg handig voor nu, zodat je altijd een verkoelende drank of snack bij je hebt, maar de isoleerlijn houdt drinken of eten ook warm. Hierdoor is de isoleerlijn erg handig voor verschillende temperaturen en seizoenen. Je leest erover in deze blog!

De zes nieuwe designs van Mepal Campus

Het nieuwe schooljaar gaat alweer bijna van start! Naast het kopen van een schoolspullen is het ook tijd voor een nieuwe lunchset, lunchbeker of lunchtrommel met jouw favoriete design. Ook dit jaar heeft Mepal een aantal nieuwe designs, welke verkrijgbaar zijn als schoolbeker, pop-up beker, lunchbox of lunchsets. De prints zijn van: Dino, Frozen 2, L.O.L. Suprise, Cars Go, Mickey Mouse en Nijntje Confetti. Natuurlijk zijn er ook nog de andere prints en kleuren verkrijgbaar.

De Lunchpot Ellipse mini

Een ander product welke handig is om mee te nemen naar school is de Lunchpot Ellipse Mini. Deze lunchpot is verkrijgbaar in een aantal kleuren. De lunchpot is erg handig voor het meenemen van yoghurt of kwark en bestaat uit twee compartimenten. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld de muesli apart mee te nemen en later toe te voegen. In het bovenste gedeelte past ongeveer 50 gram muesli en het onderste gedeelte heeft een capaciteit van 300 ml.

De isoleerlijn van Mepal

De nieuwe isoleerlijn van Mepal is verkrijgbaar! Deze nieuwe lijn bestaat uit verschillende isoleerflessen en isoleerbekers in verschillende formaten. Met de isoleerbekers blijft jouw favoriete drankje wel uren warm of koud. Het grootste formaat isoleerbeker (475 ml) is bijvoorbeeld geschikt voor wanneer je jouw favoriete koffie, de latte macchiato mee wil nemen. Alle bekers zijn lekvrij en daarom gemakkelijk mee te nemen!

De isoleerflessen zijn weer erg handig om jouw favoriete koude drankje mee te nemen. Met de grotere varianten isoleerflessen blijft je drankje wel 24 uur koud! De opening van de fles is zelfs groot genoeg om ijsklontjes toe te kunnen voegen.

Dan is er nog de isoleer lunchpot Ellipse, welke verkrijgbaar is in diverse kleuren. Met de lunchpot houdt je eten 10 uur warm en 16 uur koud. Hierdoor is het niet nodig om het eten te koelen of te verwarmen in de magnetron (de lunchpot mag ook niet in de magnetron). Natuurlijk is ook de lunchpot 100% lekvrij en na gebruik stop je de onderdelen gewoon in de vaatwasser!

« Terug naar al ons kampeernieuws