Back to School!

03-08-2017
Back to School!

Welk vriendje neem jij straks mee naar school?

Waarschijnlijk ben je op dit moment nog lekker aan het genieten van je vakantie en lig je heerlijk, op een strandbedje, te genieten onder de Spaanse zon. Toch moeten we je we even wakker schudden… over een aantal weken beginnen de scholen namelijk weer! Back to school!

Gaat jouw kleintje straks voor het eerst naar de peuterspeelzaal of basisschool? Denk er dan aan dat ze een broodtrommeltje en schoolbeker nodig hebben. Natuurlijk wil je hem/haar dan een vrolijk exemplaar meegeven, maar deze moet ook voldoen aan een aantal eisen. Een schoolbeker moet natuurlijk tegen een stootje kunnen en lekvrij zijn. Daarnaast moeten de schoolbeker en lunchtrommel gemakkelijk te openen zijn, ook door kleine kinderhandjes.

Dan raden wij je aan eens te kijken naar de collectie van Rosti Mepal. De lunchtrommels en schoolbekers van dit merk voldoen namelijk aan al deze eisen en worden ook nog eens gemaakt in ons eigen land! Het ‘naar school’ assortiment van Rosti Mepal bestaat uit een standaard schoolbeker met draaidop, een schoolbeker met pop-up tuit en een lunchtrommel. Deze zijn verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren maar ook met afbeeldingen van bekende tv-figuren zoals Woezel&Pip, Nijntje, Frozen en Cars.

WIN een schoolbeker en lunchtrommel naar keuze!
Laat ons in een reactie op Facebook weten welke kleur of decor jouw favoriet is en wie weet WIN je de set naar keuze! Doe mee nu het nog kan, op vrijdag 18 augustus 2017 wordt de winnaar bekend gemaakt!

Specificaties:
Hieronder hebben wij een handige opsomming gemaakt van de belangrijkste specificaties.

Schoolbeker (draaidop)
Inhoud: 275ml
Materiaal: ABS / TPE
Met overdrukventiel
Mag in de vaatwasser (bovenste rek)
0% BPA

Schoolbeker (pop-up)
Inhoud: 275ml
Materiaal: ABS
Met handige clip
Mag in de vaatwasser (bovenste rek)
0% BPA

Lunchtrommel
Inhoud: maximaal 4 boterhammen
Materiaal: ABS
Mag in de vaatwasser (bovenste rek)
0% BPA

« Terug naar al ons kampeernieuws