Back to School

30-07-2018
Back to School

Een lunch die met liefde is gemaakt door mama. Dat is pas écht genieten. Lekkere verse bruine boterhammetjes met schijfjes tomaat, jong belegen kaas en een paar blaadjes sla. Een klein beetje mayonaise mag daaraan natuurlijk niet ontbreken. Die extra calorieën verbranden we wel weer op het schoolplein. Voor de gezonde snack heeft mama wat knapperige worteltjes erbij gedaan waar je lekker op kan knabbelen. Morgen staan gevulde pannenkoeken op het menu met aardbeien en pure chocolade. Zo is elke dag een verrassing. Mama maakt er wel wat moois van. Mmm, dat wordt weer smullen!

Je doet je lunchbox open en wat zie je? Zit er pindakaas aan het restje wrap van gisteren of is er smeerkaas aan de schijfjes komkommer gekomen? Dat ziet er niet echt lekker uit toch? Voorkom dit met de Mepal Campus Lunchbox met bentobakje. Doe wat stukjes appel met kaneel in het bakje of andere lekkere tussendoortjes, zoals cashewnoten, blokjes kaas of een paar plakjes worst. Zo houd je al je etenswaren van elkaar gescheiden. De hagelslag blijft dan ook zitten waar hij hoort te zitten en dat is op brood. Geen gesmolten vlokken meer op de snoeptomaatjes! Wat een opluchting…!

Bij de Mepal Lunchbox zit naast een handig bentobakje, ook een stevig (fruit)vorkje. Zo houd je je handjes lekker fris en schoon tijdens het eten. En heb je morgen trek in de zelfgemaakte sandwiches van papa? Dan haal je het bentobakje er eenvoudig weer uit.

De Mepal broodtrommel is makkelijk vast te houden door kleine kinderhandjes. Ze zijn namelijk gemaakt van het materiaal melamine. Melamine is oersterk. Dit materiaal voelt prettig aan en ligt stevig in de hand. En als dat lunchtrommeltje een keertje valt, dan is dat geen punt. Een deuk of stootje kan de Mepal Campus Lunchbox héél goed hebben. Dat Mepal is bijna niet stuk te krijgen!

Een toet die onder zit met melk of chocomelk. Dat zie je eigenlijk wel elke dag in de klas. Met de Mepal Campus Pop-up drinkfles voorkom je die witte en bruine snorren. De drinkfles werkt heel simpel. Druk even op de tuit en je kan drinken. Heb je de fles leeggedronken? Grote jongen of grote meid! Van melk word je groot en sterk. Na gebruik druk je de drinktuit weer eenvoudig naar beneden. Zo heb je geen vuile toet meer en mors je geen drinken op je lievelingskleren. En als je thuiskomt, dan geef je de Mepal drinkfles aan mama, zodat zij hem voor je in de vaatwasser kan zetten. Lekker eenvoudig.

Ben jij al een stoere jongen of meid? Dan drink je natuurlijk uit de klassieke Mepal schoolbeker. De beker heeft een handige draaidop die 100% lekvrij is. Door de speciale afdichtring sluit de Mepal beker hermetisch af. Hij is gemakkelijk open en dicht te draaien. Zo hoeft mama geen doorweekte rugzak meer schoon te maken.

Is jouw kindje van vier al zenuwachtig voor de allereerste schooldag? Dat is ook niet zo gek. Je gaat allemaal nieuwe schoolvriendjes ontmoeten en het is natuurlijk ook erg spannend welke juf of meester je krijgt. Haal die zenuwen een beetje bij je kindje weg door ze zelf hun eigen Mepal lunchbox en drinkfles uit te laten zoeken. Zo nemen ze hun favoriete lunch set mee die vertrouwd aanvoelt. Er is genoeg keus in onze Mepal Campus collectie. Van de Mepal lunchset van Star Wars en Cars tot de populaire Frozen broodtrommel. Neem snel een kijkje in onze webshop en maak met Mepal van elke schooldag een feestje. Smakelijk eten!

« Terug naar al ons kampeernieuws