Kampeernieuws

De kampeertrends van 2019
De kampeertrends van 2019
04-09-2019

De zomervakantie is voorbij en bij ieder nieuw kampeerseizoen horen trends. Dit seizoen waren er 2 trends die ons het meest zijn opgevallen.

Lees meer »
Wij gaan verhuizen
Wij gaan verhuizen
19-02-2019

Kampeerperfect gaat verhuizen! Montfoort – Vanaf 1 maart zal het nu in Uithoorn gevestigde Kampeerperfect worden voortgezet vanaf de Krekenburg 7 in Montfoort. Maurice van den Hadelkamp zal het bedrijf overnemen van de familie Marsman...

Lees meer »
Nieuwjaarsactie 2019
Nieuwjaarsactie 2019
01-01-2019

De feestdagen zijn weer voorbij. De chocoladeletters, kerstkransjes en oliebollen hebben ons buikje mooi rond gemaakt. Je kijkt in de spiegel en ziet dat je kleding wat strakker zit. Nog een paar maanden totdat het lente is. Dan wil je weer die platte buik hebben voor je bikini of zwembroek. Maar hoe ga je zo snel van dat bolle buikje afkomen? Dat lees je hier.

Lees meer »
Gewijzigde openingstijden
Gewijzigde openingstijden
21-12-2018

Melaminegoed hanteert tussen kerst en Oud en Nieuw gewijzigde openingstijden. Pak een kerstkransje of oliebol erbij met een lekker glaasje gluhwein en lees hier verder voor meer informatie.

Lees meer »
Kerstactie 2018
Kerstactie 2018
06-12-2018

Leuk hé online shoppen? Vooral voor de feestdagen. Iedereen is in rep en roer. Het is een drukte van jewelste in alle winkels. Tijd dus voor een time-out. Zet een lekker kopje thee en bestel de leukste kerstcadeaus online op Melaminegoed.nl. Gewoon vanaf de bank thuis op je tablet. En vergeet niet om onze kortingscode te gebruiken: Kerst18. Je krijgt dan 10% EXTRA korting op de gehele bestelling. Lees hier onze actievoorwaarden.

Lees meer »
Sinterklaasactie 2018
Sinterklaasactie 2018
27-11-2018

De Sint is weer in het land en de schoen is al gezet. Je zet een bakje pepernoten op tafel en gaat online op zoek naar een leuk Sinterklaas cadeautje voor je zoontje of dochtertje. Wat kan dat moeilijk zijn zeg. Ze hebben al zoveel speelgoed. Je gunt ze echt alles, maar deze keer wil je wat anders geven. Je denkt na over de lunch die je ze meegeeft naar school. Boterhammen met hagelslag en rijstwafels. Het broodtrommeltje is dan al gevuld en er past niets anders meer bij. Zo kom je er achter dat je zoontje of dochtertje te weinig fruit eet op school. Hoe je dit oplost, lees je in ons nieuwsitem.

Lees meer »
Black Friday Deals
Black Friday Deals
20-11-2018

Ben je benieuwd naar de Black Friday deals van Kampeerperfect, Kampeergoed en Melaminegoed? Surf dan op vrijdag 23 november naar onze webshop(s). Daar vind je diverse cadeautjes voor jouw kampeermaatjes en outdoor liefhebbers. We houden nog even geheim welke producten in de aanbieding komen met Black Friday. Spannend hé? Je kan bij ons het hele weekend de Black Friday deals online shoppen. De aanbiedingen zijn geldig van vrijdag 23 november tot en met maandag 26 november 2018. 

Lees meer »
Kerstpakketten 2018
Kerstpakketten 2018
06-11-2018

Kerst. De fonkelende kerstlichtjes en glazen kerstballen worden over een maand weer van zolder gehaald. Ook de Kerstman komt dan weer op bezoek met een jute zak vol met cadeautjes. Weet jij al wat je je vriend, vriendin of collega voor kerst gaat geven? Of vind je het heel moeilijk en kom je er niet uit? Wat dacht je van een origineel kerstpakket in een mooie geschenkdoos? Lees hier verder voor meer informatie.

Lees meer »
Hoe verwijder je koffie- of theevlekken van melamine servies?
Hoe verwijder je koffie- of theevlekken van melamine servies?
19-10-2018

Herken jij dit ook? Na het drinken van meerdere kopjes koffie of thee blijft er gele aanslag achter op je campingservies. Dit zie je aan de binnenkant van de beker of mok. De gele rand die achterblijft is niet echt een lekker gezicht. En met een simpele afwasbeurt haal je de gele aanslag ook niet zomaar weg. Hoe je koffie- of theevlekken verwijdert van melamine servies, lees je hier. 

Lees meer »
Tips om je kind te leren eten
Tips om je kind te leren eten
09-10-2018

Met een kleine aan tafel kan het een hele uitdaging zijn om het bordje met eten leeg te krijgen. Je wilt natuurlijk wel dat je kindje goed eet. Wat kan je eraan doen om je kindje te leren eten? Lees hier onze tips.

Lees meer »