Kampeernieuws

Tips voor een gezonde leefstijl
Tips voor een gezonde leefstijl
13-01-2020

Gezond leven is tegenwoordig steeds meer een hot item. Toch blijft het soms een uitdaging om snacks en snoepgoed te laten staan. Vooral met een drukke agenda. De producten van Mepal kunnen hierbij een handje helpen. Hoe je een gezondere leefstijl kunt nastreven lees je hier.

Lees meer »
5 Cadeaus voor de feestdagen
09-12-2019

Zijn jullie al druk bezig met een verlanglijstje voor de feestdagen? Weet je nog niet wat voor cadeaus je moet vragen? Vandaag delen we een lijstje met 5 cadeaus voor de feestdagen! 

Lees meer »
Christmas Sale in IJsselstein
Christmas Sale in IJsselstein
05-12-2019

Zet zaterdag 14 december 2019 in de agenda en kom gezellig shoppen bij de Christmas Sale bij ons externe magazijn in IJsselstein! 

Lees meer »
Gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen
Gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen
25-11-2019

Tijdens de feestdagen hanteren wij gewijzigde openingstijden. Meer informatie over de levertijd van uw bestelling leest u hier verder.

Lees meer »
De kampeertrends van 2019
De kampeertrends van 2019
04-09-2019

De zomervakantie is voorbij en bij ieder nieuw kampeerseizoen horen trends. Dit seizoen waren er 2 trends die ons het meest zijn opgevallen.

Lees meer »
Wij gaan verhuizen
Wij gaan verhuizen
19-02-2019

Kampeerperfect gaat verhuizen! Montfoort – Vanaf 1 maart zal het nu in Uithoorn gevestigde Kampeerperfect worden voortgezet vanaf de Krekenburg 7 in Montfoort. Maurice van den Hadelkamp zal het bedrijf overnemen van de familie Marsman...

Lees meer »
Nieuwjaarsactie 2019
Nieuwjaarsactie 2019
01-01-2019

De feestdagen zijn weer voorbij. De chocoladeletters, kerstkransjes en oliebollen hebben ons buikje mooi rond gemaakt. Je kijkt in de spiegel en ziet dat je kleding wat strakker zit. Nog een paar maanden totdat het lente is. Dan wil je weer die platte buik hebben voor je bikini of zwembroek. Maar hoe ga je zo snel van dat bolle buikje afkomen? Dat lees je hier.

Lees meer »
Kerstactie 2018
Kerstactie 2018
06-12-2018

Leuk hé online shoppen? Vooral voor de feestdagen. Iedereen is in rep en roer. Het is een drukte van jewelste in alle winkels. Tijd dus voor een time-out. Zet een lekker kopje thee en bestel de leukste kerstcadeaus online op Melaminegoed.nl. Gewoon vanaf de bank thuis op je tablet. En vergeet niet om onze kortingscode te gebruiken: Kerst18. Je krijgt dan 10% EXTRA korting op de gehele bestelling. Lees hier onze actievoorwaarden.

Lees meer »
Sinterklaasactie 2018
Sinterklaasactie 2018
27-11-2018

De Sint is weer in het land en de schoen is al gezet. Je zet een bakje pepernoten op tafel en gaat online op zoek naar een leuk Sinterklaas cadeautje voor je zoontje of dochtertje. Wat kan dat moeilijk zijn zeg. Ze hebben al zoveel speelgoed. Je gunt ze echt alles, maar deze keer wil je wat anders geven. Je denkt na over de lunch die je ze meegeeft naar school. Boterhammen met hagelslag en rijstwafels. Het broodtrommeltje is dan al gevuld en er past niets anders meer bij. Zo kom je er achter dat je zoontje of dochtertje te weinig fruit eet op school. Hoe je dit oplost, lees je in ons nieuwsitem.

Lees meer »
Black Friday Deals
Black Friday Deals
20-11-2018

Ben je benieuwd naar de Black Friday deals van Kampeerperfect, Kampeergoed en Melaminegoed? Surf dan op vrijdag 23 november naar onze webshop(s). Daar vind je diverse cadeautjes voor jouw kampeermaatjes en outdoor liefhebbers. We houden nog even geheim welke producten in de aanbieding komen met Black Friday. Spannend hé? Je kan bij ons het hele weekend de Black Friday deals online shoppen. De aanbiedingen zijn geldig van vrijdag 23 november tot en met maandag 26 november 2018. 

Lees meer »