EDA Koelbox Iceberg - Blauw - 20 liter

-12%
Voorraad:  Op voorraad(Op werkdagen voor 15.00u besteld, morgen in huis)
Productnummer:
6702840
Ean nummer:
3086960221430
Merk:
Eda
Type:
Passieve koelboxen
Kleur:
Blauw

€ 28,50

Nu voor: € 24,95

OF

Omschrijving EDA Koelbox Iceberg - Blauw - 20 liter

Koelbox Iceberg Blauw 20 Liter

De Iceberg koelbox is een passieve koelbox en heeft uitstekende isolerende eigenschappen. Dit type koelbox isoleert. Er is geen systeem aanwezig dat warmte aan de koelbox onttrekt zoals bij bijvoorbeeld een koelkast. Voor de prestaties van een passieve koelbox bent u aangewezen op (a) de isolerende eigenschappen van de koelbox, (b) koude toevoeging in de vorm van koelelementen en (c) de omgevingstemperatuur.

Koelelementen zijn kleine met water gevulde containers die in de vriezer worden gelegd om te bevriezen. Door bevroren koelelementen aan de koelbox en inhoud toe te voegen blijft de inhoud langer koud. Koelelementen voor de koelbox hebben vaak een blauwe kleur. Koelelementen zijn er in maten van 200ml tot 1 liter. Hoe groter het koelelement is, hoe meer warmte nodig is om het koelelement te ondooien hoe langer de koelbox koud blijft. Dus hoe warmer het is, of hoe groter de koelbox hoe groter het koelelement moet zijn. Gebruik maken van meerdere kleine koelementen in plaats van 1 grote is ook mogelijk. Maar door het grotere oppervlakte van meerdere kleine koelementen samen zullen deze sneller en effectiever warmte opnemen wat in de meeste gevallen een lagere temperatuur in de koelbox oplevert gedurende een kortere. Een enkel groot koelelement levert een minder lage temperatuur op in de koelbox maar gedurende een langere periode. Hoe beter de koelbox isoleert, hoe lager de temperatuur en hoe langer de periode waarin iets kan worden gekoeld.

Kampeergoed koelboxen worden geleverd met een kampeergoed koelelement. Let op: zolang de voorraad strekt.

Type koelbox: passief goed isolerende koelbox
Afmetingen: 39 x 29 x 38 cm
Aanbevolen koelelement: Koelelement 350 gram 2 stuks

Geschikt voor 2 liter flessen: ja

Specificaties EDA Koelbox Iceberg - Blauw - 20 liter

Kleur Blauw
Maat 20 l
Merk Eda
Ean nummer 3086960221430

Schrijf een review voor: EDA Koelbox Iceberg - Blauw - 20 liter

Hoe waardeer je dit product? *

Aantal sterren 1 2 3 4 5
Prijs
Kwaliteit
Ervaring

Klantenreviews

Review door Ad
Ervaring
Kwaliteit
Prijs
Mijn vorige was ook dezelfde van iceberg, prima kwaliteit en beviel goed
Had het naar 15 jaar begeven, op internet dezelfde opgezocht
Was niet vooradig, dag erna geleverd. Werd dmv mail geattendeerd hoe de stand van zaken is, alles prima verlopen. Topie (Geplaatst op 27-08-2017)